söndag 24 mars 2013

Fortfarande Kallt

Ja nu var det ett tag sedan det skrevs något här men det har inte hänt så mycket.
Ja man börjar känna lite vår kännslor i alla fall på dagarna för det är fortfarande mycket kallt på nätterna. Så det tröjer nog ett par veckor till innan blommor kan planteras i jorden men värmen kommer det vet jag. Ja Påsken börjar närma sig , undrar om det kommer ut folk för att fira?
Ja det är inga nya hus till salu i vårat område men Stenkulla är till salu, Stenkulla är det hus där man kör i mellan huset på kullen och röda ladan så vi får väll se om det är nya människor där i sommar.
Råddjuren har det svårt just nu med tanke på att det finns ingen föda, vi matar 4 st och det kommer vi göra så länge det är kallt, är lite orolig över en hona som har blivit utstött av floken , hon är mager så revbena börja synas men vi matar henne lite extra, vet att många tycker man skall inte mata dom för dom äter upp blommorna som man planterar i jorden men jg har inte hjärta att låta bli. Jag & Lotta har en undrar om det finns ett intresse av att ha LOPPIS nere vid Kvarnsjön i sommar vi har skrivit frågan på våran hemmsida http://www.stromshammar.se/ under gästboken , så vi får väll se om något intresse finns kommer att sätta upp lapp på anslagstavlorna också.
Du får gärna sprida denna blogg vidare till dina grannar här ute på Strömmshammar så vi blir fler som tittar in på sidan.
Kram på er / Nina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar